hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city hotel doro city

Hotel Address:

"Muhamet Gjollesha" Street, Md.38 H.1.
Njesia Bashkiake nr 7, PO 1023
Tirane Albania
Tel: +355 42 232 206

+355 42 253 584
Mob: +355 67 2018 541
Fax: +355 42 247 070

Web: www.hoteldorocity.com
Email of Hotel Doro City: recepsion@hoteldorocity.com
Oferta Speciale - Ngjarje

Oferta Speciale - Ngjarje

 

Hotel Doro City

AMBIENTET TONA - PER EVENTET TUAJA TE SUKSESSHME E TE MAGJISHME.


Konferenca te suksesshme, Seminare, Workshope, Promovime te Ndryshme,Trajnime,Takime Biznesi etj etj,ne ambientet komode.

 

Festoni tek ne ne menyre brilante Ditelindje, Pervjetore te Shenuara te Jetes tuaj dhe te te dashurve tuaj, Party Surprize per Ju - vetem ne HOTEL DORO CITY.
learn about Hotel Doro City  »
 
 Copyright © 2016 HOTEL DORO CITY. All rights reserved.
Contact us :  Tel: 04 22 32 206    Mob: 067 20 10 371  
                         Email: event@hoteldorocity.com